Vores restaurant har åbent for a la carte gæster
på følgende dage

18. april 2025 | Fra kl. 18.00-00.00

19. april 2025 | Fra kl. 18.00-00.00

3

Restaurant al a carte

Vi har lavet en 5 retters påskemenu hvor vi bruger forårets råvarer.

 

Aubjerghus logo - hvid

2 slags snacks til at starte med.

Appetizer

Håndpillede rejer m/tomatcreme, vagtelæg, citronrogn og karse.

Forret

Koldrøget laks m/peberrodscreme, syltede små tomater, ørredrogn, saltet agurk og urtesalat.

Mellemret

Sprød skal m/ cremet unghane, svampe, stegt bacon og nye ærteskud.

Frisker

Gin og lemon

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad m/ stegte forårsløg, syltet rødløg, kartoffelfondant, rødvinsauce og chiffonade af nye ramsløg og citron.

Ost

Oste af Arla Unika m/ syltede nødder, solbærmarmelade og hjemmelavet knækbrød.

Dessert

Nyfortolkning af citronfromage m/nøddeknas og friske urter.

Aubjerghus logo - hvid

 

3 retter 400 kr

4 retter 475 kr

5 retter 550 kr

 

 

 

Bemærk vi tager kun imod MobilePay/kontanter. Vi kan også sende faktura. Bordbestilling på dagen senest kl. 15.00