Restaurant al a carte
Vi har lavet en 5 retters påskemenu hvor vi bruger forårets råvarer.
2 slags snacks til at starte med.
Appetizer
Håndpillede rejer m/tomatcreme, vagtelæg, citronrogn og karse.
Forret
Koldrøget laks m/peberrodscreme, syltede små tomater, ørredrogn, saltet agurk og urtesalat.
Mellemret
Sprød skal m/ cremet unghane, svampe, stegt bacon og nye ærteskud.
Frisker
Gin og lemon
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad m/ stegte forårsløg, syltet rødløg, kartoffelfondant, rødvinsauce og chiffonade af nye ramsløg og citron.
Ost
Oste af Arla Unika m/ syltede nødder, solbærmarmelade og hjemmelavet knækbrød.
Dessert
Nyfortolkning af citronfromage m/nøddeknas og friske urter.
3 retter 400 kr
4 retter 475 kr
5 retter 550 kr
Bemærk vi tager kun imod MobilePay/kontanter. Vi kan også sende faktura. Bordbestilling på dagen senest kl. 15.00