Her på siden finder du vores:
Priser
Pakke 1
Velkomst/bobler
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 1 gang)
Kaffe/the og småkager
Vin/øl/sodavand efter forbrug
Hvis man ønsker 2 gange hovedret er prisen 50 kr. pr. pers.
Pris: 450 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
6 timers arrangement
Pakke 2
Velkomst/bobler m/ snacks
Appetizer
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)
Frisker
Vin ad libitum
Kaffe/the og 2 slags sødt
Natmad
Pris: 850 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
8 timers arrangement
Pakke 3
Velkomst/bobler m/snacks
Appetizer
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)
Frisker
Vin/øl/sodavand ad libitum
Kaffe/the og 3 slags sødt, bailey/cognac
Fri bar i 3 timer( rom, vodka, gin og sirup)
Natmad
Pris: 1200 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
8 timers arrangment
Bryllupsreception – 3 timer
(inkl. kaffe/the og øl/sodavand)
150 kr. pr. pers.
Tilkøb
Blomster | 500,- |
Snacks 3 slags | 45,- |
Bailey/cognac (2 cl.) | 45,- |
Sodavand | 30,- |
Øl | 35,- |
Øl/sodavand ad libitum | 100,- |
Natmad | 95,- |
Husets vin efter forbrug | 250,- |
Fri bar i 3 timer (vodka, gin og rom) |
175,- |
Spiritus pr. flaske | 550,- |
Tilkøb til fri bar (strawbarry daiquiri/mojito i kander) |
100,- |
Tilkøb ekstra time | 2500,- |
Sæson menuer
JAN – FEB- MAR
Forret:
Koldrøget laksetartar med æble, kapers, dild, urtecreme, sprød rug og urtesalat.
Hovedret:
Braiseret oksebryst med honningbagte rødløg, syltede rødbedespaghetti, svampesaute, smørstegte kartofler og rødvinssauce.
Dessert:
Rombagt ananas med hasselnøddeis, kiks, og krystalliseret hvid chokolade.
APR – MAJ – JUN
Forret:
Unghanesalat med sprød bacon, bagt tomat hakket urter, syltede løg og urtesalat.
Hovedret:
Variation af kalv med nye forårsgrønt, kartofler med urter og cremet estragonsauce.
Dessert:
Rabarbertærte med vaniljeis, knas og chokolade.
JUL – AUG – SEP
Forret:
Håndpillede rejer med ramsløgscreme, syltede agurk, vagtelæg, tørret tomatpulver, rogn og urtesalat.
Hovedret:
Rosastegt okseribeye med nye mini gulerødder, blomkålspuré med stegt bacon, hakket purløg, smørstegte kartofler, mormorsalat og rødvinsauce.
Dessert:
Nye jordbær med mild mynteis, knas og chokolade.
OKT- NOV- DEC
Forret:
Røget skinke med Nr. Åby-slagteren med syltede svampe, svampecreme, bagt parmesan, frisee og ærteskud.
Hovedret:
Variation af okse med svampe/løg saute, puré af jordskokke, syltede rødbede, smørstegte kartofler, broccolisalat og rødvinsauce.
Dessert:
Æbletærte med karamelis og sprød tuille.
Mad ud af huset
Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.
Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.
I får alt nedestående for prisen.
Old classic Gourmet Menu
Forret
Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse
Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel
Gravad carpaccio med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg
Friskbagt brød med ølandshvede, hertil pisket smør
Kommer anrettet
Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse
Rosastegt dansk kalvefilet
Honningstegt unghane med timian
Kartoffelgratin med hytteost og urter
Broccolisalat med stegt bacon, tranebær og saltet græskarkerner
Hjertesalat m/mormordressing, syltede rødløg, feta, knas og ærter
Rødvinssauce
Kold urtebearnaise dressing
Ølandshvedebagt brød
Dessert
2 desserter
Citronfromage med hasselnødknas
Chokolade brownie m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.
Kommer anrettet
Alt dette for kun 350 kr. pr. kuvert
Minimum 15 pers.
Old classic menu
Forret
Rejecocktail med rejer, salat urtecreme, bagt tomat, citronrogn og urter
Hovedret
Braiseret okse culottesteg m/stegte svampe, broccolisalat, kartoffelgratin og rødvinssauce
Dessert
Citronfromage m/hasselnøddeknas og frysetørret hindbær
Alt dette for kun 300 kr. pr. kuvert
Minimum 15 pers.
Fynsk Tapas
Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.
Rejer m/bagt tomat, vagtelæg, rygeostcreme og dild.
Fynsk skinke m/æble-kaperskompot, parmesan i flager og frisee.
Gravad okse m/syltede svampe, svampecreme og ærteskud.
2 danske oste m/græsk oliven og sødt.
Chokoladebrud m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.
Ølandshvedebagt brød m/øko smør.
Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.
250 kr pr. pers.
Minimum 15 pers.
Idyllisk konference
Pris: 650,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 3600 kr ex. moms )
Morgenmad
Rundstykker og rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the
Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the
AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette
Frokost
Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)
Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost
Eftermiddagspause
Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the
Leje af Aulbjerghus
Lokaleleje: 3500,-
Er inklusiv:
Opsætning
Duge
Tjenere
Oprydning