Her på siden finder du vores:

Generelle priser,
sæsonmenuer og
Mad ud af huset.

Pakke 1

Velkomst/bobler

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Kaffe/the og småkager

Vin/øl/sodavand efter forbrug

Pris: 550 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

6 timers arrangement

Pakke 2

Velkomst/bobler m/ snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin ad libitum

Kaffe/the og 2 slags sødt

Natmad

Pris: 850 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangement

Pakke 3

Velkomst/bobler m/snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin/øl/sodavand ad libitum

Kaffe/the og 3 slags sødt, avec

Fri bar i 3 timer( rom, vodka, gin og sirup)

Natmad

Pris: 1200 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangment

Bryllupsreception – 3 timer
(inkl. kaffe/the og øl/sodavand)
150 kr. pr. pers.

Tilkøb

Blomster 500,-
Snacks 3 slags 45,-
Bailey/cognac (2 cl.) 45,-
Sodavand 30,-
Øl 35,-
Øl/sodavand ad libitum 100,-
Natmad 95,-
Husets vin efter forbrug 250,-
Fri bar i 3 timer
(vodka, gin og rom)
175,-
Tilkøb til fri bar
(strawbarry daiquiri/mojito i kander)
100,-

Tilkøb ekstra time 
(inkl. øl, sodavand og tjener)

2500,-

 

Sæson menuer

Vi har lavet 4 eksempler på sæsonmenuer,
men vi kan skræddersy en menu,
der passer til jeres ønsker.

JAN – FEB- MAR

Forret:

Røget lakse/krabbetatar med avokadocreme, rugknas, syltede løg, rogn og urtesalat

Hovedret:

Variation af okse med honningbagte rodfrugter, rødbedespaghetti, smør stegte kartofler og bordelaisesauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Chokolade dessert med skovbær, kiks, vaniljecreme og is

APR – MAJ – JUN

Forret:

Rejer med syltet tomat, agurk , ramsløgcreme og løgrogn, friseesalat og urter

Hovedret:

Variation af kalv med smør dampet forårsgrønt, urtekartofler, syltede rødløg, og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Gateau Marcel med rabarber, knas, vaniljeis og urter

JUL – AUG – SEP

Forret:

Terrine med dansk hummer , frissesalat med mormordressing, rugknas, vagtelæg, og dild

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg, variation af kartoffel, pure af sommergrønt med bacon, nye gulerødder og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Dessert med sommerbær, chokolade, mynte , karamel og frisk bæris

OKT- NOV- DEC

Forret:

Let røget kammusling med blomkålspure, mandler, hummerskum og urtesalat

Hovedret:

Andeballontine med honningbagt rødløg, stegte svampe, jordskokkechips og svampesauce
(Kan fåes med okse eller kalv)

Dessert:

Syltet pære med mandel/karamelknas, chokolademousse og vaniljeis

Mad ud af huset

Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.

Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.

I får alt nedestående for prisen.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic Gourmet Menu

Forret

Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse

Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel

Gravad carpaccio med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg

Friskbagt brød med ølandshvede, hertil pisket smør

Kommer anrettet

Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse

Rosastegt dansk kalvefilet

Honningstegt unghane med timian

Kartoffelgratin med hytteost og urter

Broccolisalat med stegt bacon, tranebær og saltet græskarkerner

Hjertesalat m/mormordressing, syltede rødløg, feta, knas og ærter

Rødvinssauce

Kold urtebearnaise dressing

Ølandshvedebagt brød

Dessert

2 desserter

Citronfromage med hasselnødknas

Chokolade brownie m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Kommer anrettet

Alt dette for kun 350 kr. pr. kuvert

Minimum 15 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic menu

Forret

Rejecocktail med rejer, salat urtecreme, bagt tomat, citronrogn og urter

Hovedret

Braiseret okse culottesteg m/stegte svampe, broccolisalat, kartoffelgratin og rødvinssauce

Dessert

Citronfromage m/hasselnøddeknas og frysetørret hindbær

Alt dette for kun 300 kr. pr. kuvert

Minimum 15 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Fynsk Tapas

Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.

Rejer m/bagt tomat, vagtelæg, rygeostcreme og dild.

Fynsk skinke m/æble-kaperskompot, parmesan i flager og frisee.

Gravad okse m/syltede svampe, svampecreme og ærteskud.

2 danske oste m/græsk oliven og sødt.

Chokoladebrud m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Ølandshvedebagt brød m/øko smør.

Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.

250 kr pr. pers.

Minimum 15 pers.

Idyllisk konference

Pris: 650,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 3600 kr ex. moms )

Morgenmad

Rundstykker og rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the

Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the

AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette

Frokost

Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)

Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost

Eftermiddagspause

Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the

Leje af Aulbjerghus

Lokaleleje: 3500,-

Er inklusiv:

Opsætning

Duge

Tjenere

Oprydning