Her på siden finder du vores:
Priser
Pakke 1
Velkomst/bobler
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)
Kaffe/the og småkager
Vin/øl/sodavand efter forbrug
Pris: 450 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
Pakke 2
Velkomst/bobler m/ snacks
Appetizer
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)
Frisker
Vin ad libitum
Kaffe/the og 2 slags sødt
Natmad
Pris: 750 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
Pakke 3
Velkomst/bobler m/snacks
Appetizer
3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)
Frisker
Vin/øl/sodavand ad libitum
Kaffe/the og 3 slags sødt, avec
Fri bar i 3 timer, ink. mojito, strawberry daiquiri
Natmad
Pris: 1100 kr. pr. pers.
Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)
Tilkøb
Blomster | 500,- |
Snacks 3 slags | 35,- |
Vestfyns kagebord 5 slags | 125,- |
Bailey/cognac | 40,- |
Sodavand | 28,- |
Øl | 33,- |
Øl/sodavand ad libitum | 175,- |
Natmad | 70,- |
Husets vin efter forbrug | 225,- |
Fri bar i 3 timer (vodka, gin og rom) |
175,- |
Tilkøb til fri bar (strawbarry daiquiri/mojito i kander) |
100,- |
Sæson menuer
JAN – FEB- MAR
Forret:
Røget lakse/krabbetatar med avokadocreme, rugknas, syltede løg, rogn og urtesalat
Hovedret:
Variation af okse med honningbagte rodfrugter, rødbedespaghetti, smør stegte kartofler og bordelaisesauce
(Kan også fåes med fjerkræ)
Dessert:
Chokolade dessert med skovbær, kiks, vaniljecreme og is
APR – MAJ – JUN
Forret:
Rejer med syltet tomat, agurk , ramsløgcreme og løgrogn, friseesalat og urter
Hovedret:
Variation af kalv med smør dampet forårsgrønt, urtekartofler, syltede rødløg, og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)
Dessert:
Gateau Marcel med rabarber, knas, vaniljeis og urter
JUL – AUG – SEP
Forret:
Terrine med dansk hummer , frissesalat med mormordressing, rugknas, vagtelæg, og dild
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg, variation af kartoffel, pure af sommergrønt med bacon, nye gulerødder og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)
Dessert:
Dessert med sommerbær, chokolade, mynte , karamel og frisk bæris
OKT- NOV- DEC
Forret:
Let røget kammusling med blomkålspure, mandler, hummerskum og urtesalat
Hovedret:
Andeballontine med honningbagt rødløg, stegte svampe, jordskokkechips og svampesauce
(Kan fåes med okse eller kalv)
Dessert:
Syltet pære med mandel/karamelknas, chokolademousse og vaniljeis
Mad ud af huset
Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.
Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.
I får alt nedestående for prisen.
Old classic Gourmet Menu
Forret
Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse
Varmrøget laks med fynsk rygeostcreme, citronrogn, salat og dild
Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel
Gravad okse med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg
Friskbagt brød med ølandshvede, hertil pisket smør
Kommer anrettet
Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse
Rosastegt dansk kalvefilet eller braiseret okseculotte
Honningstegt unghane med timian
Kartoffelgratin med hytteost, urter og bacon
Spidskålssalat med sennepsdressing, tranebær og frisk ærteskud
Hjertesalat m/mormordressing,syltede rødløg,feta,knas og ærter
Rødvinssauce
Kold bearnaise dressing
Ølandshvedebagt brød
Dessert
2 desserter
Citronfromage med hasselnødknas
Chokolade brownie m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.
Kommer anrettet
Alt dette for kun 350 kr. pr. kuvert
Minimum 25 pers.
Fynsk Tapas
Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.
Rejer m/bagt tomat,vagtelæg,rygeostcreme og dild.
Fynsk skinke m/æble-kaperskompot,parmesan i flager og frisee.
Gravad okse m/syltede svampe,svampecreme og ærteskud.
2 danske oste m/græsk oliven og sødt.
Chokoladebrud m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.
Ølandshvedebagt brød m/øko smør.
Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.
300 kr pr. pers.
Minimum 25 pers.
Idyllisk konference
Pris: 550,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 2800 kr ex. moms )
Morgenmad
Rundstykker-rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the
Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the
AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette
Frokost
Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)
Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost
Eftermiddagspause
Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the
Leje af Aulbjerghus
Lokaleleje: 3500,-
Er inklusiv:
Opsætning
Duge
Tjenere
Oprydning