Her på siden finder du vores:

Generelle priser,
sæsonmenuer og
Mad ud af huset.

Pakke 1

Velkomst/bobler

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 1 gang)

Kaffe/the og småkager

Vin/øl/sodavand efter forbrug

Hvis man ønsker 2 gange hovedret er prisen 50 kr. pr. pers.

Pris: 450 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

6 timers arrangement

Pakke 2

Velkomst/bobler m/ snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin ad libitum

Kaffe/the og 2 slags sødt

Natmad

Pris: 850 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangement

Pakke 3

Velkomst/bobler m/snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin/øl/sodavand ad libitum

Kaffe/the og 3 slags sødt, bailey/cognac

Fri bar i 3 timer( rom, vodka, gin og sirup)

Natmad

Pris: 1200 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangment

Bryllupsreception – 3 timer
(inkl. kaffe/the og øl/sodavand)
150 kr. pr. pers.

Tilkøb

Blomster 500,-
Snacks 3 slags 45,-
Bailey/cognac (2 cl.) 45,-
Sodavand 30,-
Øl 35,-
Øl/sodavand ad libitum 100,-
Natmad 95,-
Husets vin efter forbrug 250,-
Fri bar i 3 timer
(vodka, gin og rom)
175,-
Spiritus pr. flaske 550,-
Tilkøb til fri bar
(strawbarry daiquiri/mojito i kander)
100,-
Tilkøb ekstra time 2500,-

 

Sæson menuer

Vi har lavet 4 eksempler på sæsonmenuer,
men vi kan skræddersy en menu,
der passer til jeres ønsker.

JAN – FEB- MAR

Forret:

Koldrøget laksetartar med æble, kapers, dild, urtecreme, sprød rug og urtesalat.

Hovedret:

Braiseret oksebryst med honningbagte rødløg, syltede rødbedespaghetti, svampesaute, smørstegte kartofler og rødvinssauce.

Dessert:

Rombagt ananas med hasselnøddeis, kiks, og krystalliseret hvid chokolade.

APR – MAJ – JUN

Forret:

Unghanesalat med sprød bacon, bagt tomat hakket urter, syltede løg og urtesalat.

Hovedret:

Variation af kalv med nye forårsgrønt, kartofler med urter og cremet estragonsauce.

Dessert:

Rabarbertærte med vaniljeis, knas og chokolade.

JUL – AUG – SEP

Forret:

Håndpillede rejer med ramsløgscreme, syltede agurk, vagtelæg, tørret tomatpulver, rogn og urtesalat.

Hovedret:

Rosastegt okseribeye med nye mini gulerødder, blomkålspuré med stegt bacon, hakket purløg, smørstegte kartofler, mormorsalat og rødvinsauce.

Dessert:

Nye jordbær med mild mynteis, knas og chokolade.

OKT- NOV- DEC

Forret:

Røget skinke med Nr. Åby-slagteren med syltede svampe, svampecreme, bagt parmesan, frisee og ærteskud.

Hovedret:

Variation af okse med svampe/løg saute, puré af jordskokke, syltede rødbede, smørstegte kartofler, broccolisalat og rødvinsauce.

Dessert:

Æbletærte med karamelis og sprød tuille.

Mad ud af huset

Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.

Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.

I får alt nedestående for prisen.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic Gourmet Menu

Forret

Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse

Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel

Gravad carpaccio med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg

Friskbagt brød med ølandshvede, hertil pisket smør

Kommer anrettet

Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse

Rosastegt dansk kalvefilet

Honningstegt unghane med timian

Kartoffelgratin med hytteost og urter

Broccolisalat med stegt bacon, tranebær og saltet græskarkerner

Hjertesalat m/mormordressing, syltede rødløg, feta, knas og ærter

Rødvinssauce

Kold urtebearnaise dressing

Ølandshvedebagt brød

Dessert

2 desserter

Citronfromage med hasselnødknas

Chokolade brownie m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Kommer anrettet

Alt dette for kun 350 kr. pr. kuvert

Minimum 15 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic menu

Forret

Rejecocktail med rejer, salat urtecreme, bagt tomat, citronrogn og urter

Hovedret

Braiseret okse culottesteg m/stegte svampe, broccolisalat, kartoffelgratin og rødvinssauce

Dessert

Citronfromage m/hasselnøddeknas og frysetørret hindbær

Alt dette for kun 300 kr. pr. kuvert

Minimum 15 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Fynsk Tapas

Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.

Rejer m/bagt tomat, vagtelæg, rygeostcreme og dild.

Fynsk skinke m/æble-kaperskompot, parmesan i flager og frisee.

Gravad okse m/syltede svampe, svampecreme og ærteskud.

2 danske oste m/græsk oliven og sødt.

Chokoladebrud m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Ølandshvedebagt brød m/øko smør.

Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.

250 kr pr. pers.

Minimum 15 pers.

Idyllisk konference

Pris: 650,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 3600 kr ex. moms )

Morgenmad

Rundstykker og rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the

Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the

AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette

Frokost

Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)

Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost

Eftermiddagspause

Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the

Leje af Aulbjerghus

Lokaleleje: 3500,-

Er inklusiv:

Opsætning

Duge

Tjenere

Oprydning