Her på siden finder du vores:

Generelle priser,
sæsonmenuer og
Mad ud af huset.

Pakke 1

Velkomst/bobler

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Kaffe/the og småkager

Vin/øl/sodavand efter forbrug

Pris: 450 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

Pakke 2

Velkomst/bobler m/ snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin ad libitum

Kaffe/the og 2 slags sødt

Natmad

Pris: 750 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

Pakke 3

Velkomst/bobler m/snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin/øl/sodavand ad libitum

Kaffe/the og 3 slags sødt, avec

Fri bar i 3 timer, ink. mojito, strawberry daiquiri

Natmad

Pris: 1100 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 3.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

Tilkøb

Blomster 500,-
Snacks 3 slags 35,-
Vestfyns kagebord 5 slags 125,-
Bailey/cognac 40,-
Sodavand 28,-
Øl 33,-
Øl/sodavand ad libitum 175,-
Natmad 70,-
Husets vin efter forbrug 225,-
Fri bar i 3 timer
(vodka, gin og rom)
175,-
Tilkøb til fri bar
(strawbarry daiquiri/mojito i kander)
100,-

 

Sæson menuer

Vi har lavet 4 eksempler på sæsonmenuer,
men vi kan skræddersy en menu,
der passer til jeres ønsker.

JAN – FEB- MAR

Forret:

Røget lakse/krabbetatar med avokadocreme, rugknas, syltede løg, rogn og urtesalat

Hovedret:

Variation af okse med honningbagte rodfrugter, rødbedespaghetti, smør stegte kartofler og bordelaisesauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Chokolade dessert med skovbær, kiks, vaniljecreme og is

APR – MAJ – JUN

Forret:

Rejer med syltet tomat, agurk , ramsløgcreme og løgrogn, friseesalat og urter

Hovedret:

Variation af kalv med smør dampet forårsgrønt, urtekartofler, syltede rødløg, og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Gateau Marcel med rabarber, knas, vaniljeis og urter

JUL – AUG – SEP

Forret:

Terrine med dansk hummer , frissesalat med mormordressing, rugknas, vagtelæg, og dild

Hovedret:

Helstegt oksemørbrad med timian og hvidløg, variation af kartoffel, pure af sommergrønt med bacon, nye gulerødder og rødvinssauce
(Kan også fåes med fjerkræ)

Dessert:

Dessert med sommerbær, chokolade, mynte , karamel og frisk bæris

OKT- NOV- DEC

Forret:

Let røget kammusling med blomkålspure, mandler, hummerskum og urtesalat

Hovedret:

Andeballontine med honningbagt rødløg, stegte svampe, jordskokkechips og svampesauce
(Kan fåes med okse eller kalv)

Dessert:

Syltet pære med mandel/karamelknas, chokolademousse og vaniljeis

Mad ud af huset

Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.

Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.

I får alt nedestående for prisen.

Menu eks.

Aubjerghus logo - hvid

Old Classic Menu
Med et pift af forår og sommer

Forret
3 små foretter

Lille rejecocktail med salat, fynske hvide asparges, dild/citrus dressing, rogn, bagt tomat og karse

Carpaccio med ramsløgscreme, syltede svampe, frisee og purløg

Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel

Friskbagt brød med malt, hertil pisket rygeostsmør

Kommer anrettet

Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse

Ølbraiseret okseculotte med frisk timian og braisersauce

Flødekartofler med persille, forårsløg og sprødstegt bacon

Coleslaw ala Aulbjerghus med sennepsdressing, tranebær og saltede græskarkerner

Kold bearnaise dressing

Dessert
3 små desserter

Citronfromage med lakridsdrys

Frisk frugtsalat med råcreme og krystalliseret chokolade

Chokolade brownie med rabarberkompot og citronmelisse

Kommer anrettet

Alt dette for kun 250 kr. pr. kuvert

Minimum 10 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Gourmet Menu

I får alt beskrevet nedenfor med i prisen.

Forret

Rejer m/urtecreme,citrusrogn,frisee og rød karse.

Varmrøget laks m/fynsk rygeostcreme,vagtelæg,ørredrogn og dild.

Fynsk skinke m/bacon,urtecreme,hjertesalat og purløg.

Gravad okse m/syltede svampe,svampecreme og kørvel.

Ølandshvedebagt brød m/pisket urtesmør.

Hovedret

Rosastegt dansk kalvefilet.

Honningstegt unghane m/timian.

Kartoffelgratin m/hytteost og bacon.

Spidskålsalat m/mild sennepsdressing,tranebær,bacon og forårsløg.

Hjertesalat m/purløgsdressing,syltede rødløg,feta,knas og ærteskud.

Rødvinsauce.

Ølandshvedebagt brød.

Dessert

Hvid chokolademousse m/bærgele.

Chokolade brownie m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.

Trifli m/knas og vanillecreme.

Rabarberis – som tillæg 25 kr.

Alt dette for.

300 kr pr. pers.

Minimum 15 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Fynsk Tapas

Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.

Rejer m/bagt tomat,vagtelæg,rygeostcreme og dild.

Fynsk skinke m/æble-kaperskompot,parmesan i flager og frisee.

Gravad okse m/syltede svampe,svampecreme og ærteskud.

2 danske oste m/græsk oliven og sødt.

Chokoladebrud m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.

Ølandshvedebagt brød m/øko smør.

Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.

200 kr pr. pers.

Minimum 15 pers.

Idyllisk konference

Pris: 550,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 2800 kr ex. moms )

Morgenmad

Rundstykker-rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the

Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the

AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette

Frokost

Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)

Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost

Eftermiddagspause

Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the

Leje af Aulbjerghus

Lokaleleje: 3500,-

Er inklusiv:

Opsætning

Duge

Tjenere

Oprydning