Restaurant al a carte
Vi har lavet en 5 retters valentines menu hvor vi bruger vinterens råvarer.
2 slags snacks til at starte med.
Appetizer
Blinis m/ rogn, rødløg, urtecreme og hakket purløg
Forret
Røget tuntartar m/ ristet sesam, vagtelæg, tomatcreme, bagt tomat, saltet agurk og urter
Mellemret
Bagt torsk m/jomfruhummerskum, selleri og dild
Frisker
Skovbærmojito
Hovedret
Braiseret oksebryst m/glaceret rodfrugter, stegt bacon, timiankartofler m/ hakket persille og rødvin/svampesauce
Ost
Oste af Arla Unika m/ syltede nødder, solbærmarmelade og hjemmelavet knækbrød.
Dessert
Lun chokolade fondant m/skovbær,vaniljeis og sprød tuill
3 retter 450 kr
4 retter 500 kr
5 retter 550 kr
Bemærk vi tager kun imod MobilePay/kontanter. Vi kan også sende faktura. Bordbestilling på dagen senest kl. 15.00