Her på siden finder du vores:

Generelle priser,
sæsonmenuer og
Mad ud af huset.

Pakke 1

Velkomst/bobler

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 1 gang)

Kaffe/the og småkager

Vin/øl/sodavand efter forbrug

Hvis man ønsker 2 gange hovedret er prisen 50 kr. pr. pers.

Pris: 450 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

6 timers arrangement

Pakke 2

Velkomst/bobler m/ snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin ad libitum

Kaffe/the og 2 slags sødt

Natmad

Pris: 850 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangement

Pakke 3

Velkomst/bobler m/snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin/øl/sodavand ad libitum

Kaffe/the og 3 slags sødt, bailey/cognac

Fri bar i 3 timer( rom, vodka, gin og sirup)

Natmad

Pris: 1200 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangment

Bryllupsreception – 3 timer
(inkl. kaffe/the og øl/sodavand)
150 kr. pr. pers.

Tilkøb

Blomster 500,-
Snacks 3 slags 45,-
Bailey/cognac (2 cl.) 45,-
Sodavand 30,-
Øl 35,-
Øl/sodavand ad libitum 100,-
Natmad 95,-
Husets vin efter forbrug 250,-
Fri bar i 3 timer
(vodka, gin og rom)
175,-
Spiritus pr. flaske 550,-
Tilkøb til fri bar
(strawbarry daiquiri/mojito i kander)
100,-
Tilkøb ekstra time 2500,-

 

Sæson menuer

Vi har lavet 4 eksempler på sæsonmenuer,
men vi kan skræddersy en menu,
der passer til jeres ønsker.

JAN – FEB- MAR

Forret:

Koldrøget laksetartar med æble, kapers, dild, urtecreme, sprød rug og urtesalat.

Hovedret:

Braiseret oksebryst med honningbagte rødløg, syltede rødbedespaghetti, svampesaute, smørstegte kartofler og rødvinssauce.

Dessert:

Rombagt ananas med hasselnøddeis, kiks, og krystalliseret hvid chokolade.

APR – MAJ – JUN

Forret:

Unghanesalat med sprød bacon, bagt tomat hakket urter, syltede løg og urtesalat.

Hovedret:

Variation af kalv med nye forårsgrønt, kartofler med urter og cremet estragonsauce.

Dessert:

Rabarbertærte med vaniljeis, knas og chokolade.

JUL – AUG – SEP

Forret:

Håndpillede rejer med ramsløgscreme, syltede agurk, vagtelæg, tørret tomatpulver, rogn og urtesalat.

Hovedret:

Rosastegt okseribeye med nye mini gulerødder, blomkålspuré med stegt bacon, hakket purløg, smørstegte kartofler, mormorsalat og rødvinsauce.

Dessert:

Nye jordbær med mild mynteis, knas og chokolade.

OKT- NOV- DEC

Forret:

Røget skinke med Nr. Åby-slagteren med syltede svampe, svampecreme, bagt parmesan, frisee og ærteskud.

Hovedret:

Variation af okse med svampe/løg saute, puré af jordskokke, syltede rødbede, smørstegte kartofler, broccolisalat og rødvinsauce.

Dessert:

Æbletærte med karamelis og sprød tuille.

Mad ud af huset

Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.

Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.

I får alt nedestående for prisen.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic menu

Forret

Kommer anrettet.

Du får alle 3 forretter:

1. Håndpillede rejer med urtecreme, bagt tomat, rogn og urtesalat.

2. Hønsesalat med sprødstegt bacon, ananas og hakket purløg.

3. Serranoskinke med melonsalsa, revet parmasan og frisesalat.

Inkl. ølandshvedebagt brød med øko smør brikker.

Hovedret

Kommer anrettet og i varmekasse.

Langtids braiseret okse cuvette i rødvin og urter.

Flødekartoffel med ramsløg og hytteost.

Hjertesalat med mormordressing, feta, syltet rødløg, ærter og sprøde croutoner.

Rødvinsauce.

Kold urtebearnaise dressing.

Dessert

Kommer anrette på træfade.

Chokolade brownie i brud med kompot af sensommer bær, karamel og hindbærknas.

Alt dette for kun 250 kr. pr. kuvert.

Minimum 10 pers.

Old classic Gourmet Menu

Forret

Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse.

Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel.

Gravad carpaccio med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg.

Friskbagt brød med ølandshvede, hertil øko smør brikker.

Kommer anrettet

Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse.

Rosastegt dansk kalvefilet.

Honningstegt unghane med timian.

Kartoffelgratin med hytteost og urter.

Broccolisalat med stegt bacon, tranebær og saltet græskarkerner.

Hjertesalat m/mormordressing, syltede rødløg, feta, knas og ærter.

Rødvinssauce.

Kold urtebearnaise dressing.

Ølandshvedebagt brød.

Dessert

2 desserter.

Citronfromage med hasselnødknas.

Chokolade brownie m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Kommer anrettet.

Alt dette for kun 350 kr. pr. kuvert.

Minimum 10 pers.

Aubjerghus logo - hvid

Fynsk Tapas

Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.

Rejer m/bagt tomat, vagtelæg, rygeostcreme og dild.

Fynsk skinke m/æble-kaperskompot, parmesan i flager og frisee.

Gravad okse m/syltede svampe, svampecreme og ærteskud.

2 danske oste m/græsk oliven og sødt.

Chokoladebrud m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Ølandshvedebagt brød m/øko smør.

Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.

250 kr pr. pers.

Minimum 10 pers.

Leje af Aulbjerghus

Lokaleleje: 4500,-

Inkluderet:

Opsætning

Duge

Tjenere

Oprydning