Her på siden finder du vores:

Generelle priser
Menuer
Brunch

Mad ud af huset

Priser

Pakke 1

Velkomst/bobler

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 1 gang)

Kaffe/the og småkager

Vin/øl/sodavand efter forbrug

Hvis man ønsker 2 gange hovedret er prisen 50 kr. pr. pers.

Pris: 450 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

6 timers arrangement

Pakke 2

Velkomst/bobler m/ snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin ad libitum

Kaffe/the og 2 slags sødt

Natmad

Pris: 850 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangement

Pakke 3

Velkomst/bobler m/snacks

Appetizer

3 retter sæsonmenu
(hovedret kommer 2. gang)

Frisker

Vin/øl/sodavand ad libitum

Kaffe/the og 3 slags sødt, bailey/cognac

Fri bar i 3 timer( rom, vodka, gin og sirup)

Natmad

Pris: 1200 kr. pr. pers.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

8 timers arrangment

Bryllupsreception – 3 timer
(inkl. kaffe/the og øl/sodavand)
150 kr. pr. pers.

Tilkøb

Blomster 500,-
Snacks 3 slags 35,-
Bailey/cognac (2 cl.) 45,-
Sodavand 30,-
Øl 35,-
Øl/sodavand ad libitum 100,-
Natmad 95,-
Husets vin efter forbrug
(Hvid-Rød-Dessert)
300,-
Fri bar i 3 timer
(vodka, gin og rom)
175,-
Spiritus pr. flaske 550,-
Tilkøb til fri bar
(strawbarry daiquiri/mojito i kander)
100,-
Tilkøb ekstra time 2500,-

 

Menuer

Vi har lavet eksempler på forret, hovedret og dessert.
Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, men vi kan skræddersy en menu,
der passer til jeres ønsker.

Forret

Eksempelvis:

Koldrøget laks m/peberodscreme, sprød rug, syltede rødløg, rogn, smilende vagtelæg og urtesalat.

 

Håndpillede rejer m/dildcreme, syltede cherrytomat, rogn, saltet agurk, vagtelæg, frisée og karse.

 

Røget tuntatar m/sesam, purløg, avokadocreme, løgrogn, bagt tomat og dildsalat.

 

Smørdampet hvide asparges m/håndpillede rejer, ramsløgscreme, frisée og frisk ærteskud. (Kun i sæson maj-juni)

 

Unghanesalat m/sprød bacon, bagt tomat, ananas, syltede rødløg, hakket purløg og urtesalat.

 

Gravad okse (som carpaccio) m/syltede svampe, svampecreme, mizunasalat, sprød rug og kørvel.

 

Røget skinke fra Nr. Åby Slagteren m/melonsalsa, bagt parmasan smilende vagtelæg, frisée og friske ærteskud.

 

 

Hovedretter

Eksempelvis:

Variation af kalv (kalvefilet og braiseret kalvebryst) m/nye sæson grøntsager, stegte kartofler m/hakket persille og rødvinsauce.

 

Faseret unghanebryst m/urtefars, sprød serranoskinke, nye sæson grøntsager, syltede rødløg, stegte kartofler m/hakket persille og cremet unghanesauce.

 

Rosastegt oksemørbrad m/nye sæson grøntsager, stegte kartofler m/hakket persille og bordelaise sauce. (Tillæg 35 kr)

 

Rosastegt bøf, m/løg af okseribeye, nye danske kartofler m/hakket persille, mormorsalat m/feta-dressing-nye-ærter-sprøde crouton, grillet løg, nye minigulerødder, syltede agurkesalat og kraftig skysauce. (Kun i sæson maj-juni-juli-august)

 

Rosastegt krondyrfilet i ballotine m/honningbagte sæson grøntsager, sprød frit, stegte kartofler m/hakket persille og rødvinssauce. (Tillæg 35 kr)

 

Hvidvinsdampet torsk m/sæson grøntsager, risotto, dild og jomfruhummerskum.

 

Braiseret oksebryst m/stegte perleløg, smørdampet gulerødder, kartofler m/hakket persille, syltede agurkesalat, franske kartofler og peberrodsauce.

Dessert

Eksempelvis:

Variation af rabarber m/vaniljeis, kiks og mynte.
(Kun i sæson april-maj-juni)

 

Friske fynske jordbær m/koldskålsis, crumble, chokolade og friske urter.
(Kun i sæson juni-juli)

 

Æbletærte m/karamelis, hasselnøddeknas, tuile og rød skovsyre.

 

Rombagt ananas m/hasselnøddeis, kiks og krystalliseret hvid chokolade.

 

Chokoladebrownie m/skovbærkompot, karamel, knas og vaniljeis.

 

Chokolademousse m/broken gel af bær, bær kaviar, kiks og rød skovsyre.

 

Vaniljekogte pærer m/karamel, vaniljeis og chokoladejord.

 

 

Brunch

 

Velkomst bobler.

Håndpillede rejer m/rygeostcreme, syltede rødløg, citronkaviar og urtesalat.

Scrambled æg m/pølser, øko ketchup og purløg.

Lun leverpostej m/stegt bacon, champignon og syltede rødbeder.

Græsk yoghurt m/skovbær og chokoladeknas.

Alm skiveost, brie, og økoblue m/solbærmarmelade.

Frugtfad m/skåret frugt

Nutella og pålægschokolade.

Gammeldags røget rullepølse og spegepølse m/garniture.

Hjemmelavet lun brunsviger.

Friskbagte crossainter.

Minipandekager m/sirup.

Æble- og appelsinjuise ad libitum.

Kaffe/the.

Friskbagte rundstykker, rugbrød og Ølandshvedebrød.

350 kr pr. pers.

Børn 1/2 pris – under 10 år.

Leje af Aulbjerghus 4.500 kr. (Opsætning, duge, tjenere, oprydning)

5 timers arrangement

Mad ud af huset

 

Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.

Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.

I får alt nedestående for prisen.

Aubjerghus logo - hvid

Old classic menu

Forret

Kommer anrettet.

Du får alle 3 forretter:

1. Håndpillede rejer med urtecreme, bagt tomat, rogn og urtesalat.

2. Hønsesalat med sprødstegt bacon, ananas og hakket purløg.

3. Serranoskinke med melonsalsa, revet parmasan og frisesalat.

Inkl. ølandshvedebagt brød med øko smør brikker.

Hovedret

Kommer anrettet og i varmekasse.

Langtids braiseret okse cuvette i rødvin og urter.

Flødekartoffel med ramsløg og hytteost.

Hjertesalat med mormordressing, feta, syltet rødløg, ærter og sprøde croutoner.

Rødvinsauce.

Kold urtebearnaise dressing.

Dessert

Kommer anrette på træfade.

Chokolade brownie i brud med kompot af sensommer bær, karamel og hindbærknas.

Alt dette for kun 300 kr. pr. kuvert.

Minimum 20 pers.

Old classic Gourmet Menu

Forret

Lille rejecocktail med dild dressing, rogn, bagt tomat og karse.

Parmaskine med melonsalsa, parmesan og kørvel.

Gravad carpaccio med syltede svampe, svampecreme og hakket purløg.

Friskbagt brød med ølandshvede, hertil øko smør brikker.

Kommer anrettet

Hovedret
Kommer anrettet og i varmekasse.

Rosastegt dansk kalvefilet.

Honningstegt unghane med timian.

Kartoffelgratin med hytteost og urter.

Broccolisalat med stegt bacon, tranebær og saltet græskarkerner.

Hjertesalat m/mormordressing, syltede rødløg, feta, knas og ærter.

Rødvinssauce.

Kold urtebearnaise dressing.

Ølandshvedebagt brød.

Dessert

2 desserter.

Citronfromage med hasselnødknas.

Chokolade brownie m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Kommer anrettet.

Alt dette for kun 375 kr. pr. kuvert.

Minimum 20 pers.

Fynsk Tapas

Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.

Rejer m/bagt tomat, vagtelæg, rygeostcreme og dild.

Fynsk skinke m/æble-kaperskompot, parmesan i flager og frisee.

Gravad okse m/syltede svampe, svampecreme og ærteskud.

2 danske oste m/græsk oliven og sødt.

Chokoladebrud m/skovbærkompot, karamel og frysetørret hindbær.

Ølandshvedebagt brød m/øko smør.

Lune farmor frikadeller m/syltede agurk – som tillæg 40 kr.

250 kr pr. pers.

Minimum 20 pers.

Leje af Aulbjerghus

Lokaleleje: 4500,-

Inkluderet:

Opsætning

Duge

Tjenere

Oprydning