Her på siden finder du vores:

Generelle priser,
Sæson menuer, og
Mad ud af huset.

Priser

Idyllisk konference

Pris: 550,- ex. moms pr. pers. ( Leje af Aulbjerghus 2800 kr ex. moms )

  • Morgenmad 

  • Rundstykker-rugbrød, 2 slags pålæg, friskpresset æblejuice, ost, brunsviger, kaffe og the

  • Til mødet vil der være isvand/danskvand, snacks, frugt, kaffe og the

  • AV-udstyr til rådighed m/fibernet, hvis man ønsker dette

  • Frokost  

  • Fynsk tapas m/ lokale råvarer (koldt, lunt, sødt)

  • Smoothie m/ frisk frugt til mødet efter frokost

  • Eftermiddagspause

  • Hjemmelavet flødebolle m/ hindbærskum, kaffe og the


Fynsk tapas

Pris: 325,-

  • Lokaleleje: 3500,- (Opsætning, duge, tjenere & oprydning)
  • Rejer m. rogn, rygeost og karse.
  • Ristet kammusling m. æggecreme og bagt tomat.
  • Laksetatar m. friseé, rugknas og dild.
  • Unghanesalat m. bacon og brøndkarse.
  • Fynsk okse m. æblekapers, kompot og rød skovsyre.
  • Skinke fra Vestfyn m. creme af urter fra skoven og syltede svampe.
  • 2 fynske oste m. bærkompot.
  • Æblekage m. vanillefløde, knas og gelé.
  • Chokoladebrud m. karamel og knas.
  • Nordisk brød bagt på malt/ølandshvede og urtesmør.


Sæson menu

Pris fra 350,-

  • Lokaleleje: 3500,- (Opsætning, duge, tjenere & oprydning) (Efter kl. 02.00: 1500,- i timen)
  • 3 retter 350,-*
  • 4 retter 400,-*
  • 5 retter 450,-*
  • 6 retter 500,-*
  • *Hovedretten serveres 2 gange, og der er en lille frisker inden hovedretten.
  • Husets vin efter forbrug 225,- pr. flaske.

  • Vin ad libitum under hele arrangementet 325,-


Tilkøb

Pris fra 28,-

  • Blomster 500,-
  • Velkomstdrink 55,-
  • Velkomstdrink & 2 hjemmelavede snacks 75,-
  • Kaffe & the 35,-
  • Kaffe, the & sødt 45,-
  • Bailey/cognac 40,-
  • Sodavand 28,-
  • Øl 33,-
  • Fri øl & sodavand under hele arrangementet 150,-
  • Fri bar i 3 timer 150,- (vodka, rom, gin)
  • Tilkøb til fri bar: Strawberry daiquiri/mojitos 85,- 
  • Natmad fra 70,- (Evt. Fynsk pølsebord m. lun leverpostej & rugbrød)

Mad ud af huset

  • Aulbjerghus leverer også mad ud af huset til store og små selskaber.
  • Vi har fundet alle de gamle klassiker frem igen.
  • Menu eks.
  • Old Classic Menu
  • Forret.
  • Lille rejecocktail m/salat,rød dressing,rogn,bagt tomat og karse.
  • Røget laks fra kerteminde m/rygeostcreme,friseesalat og dild.
  • Parmaskinke m/melonsalsa,parmesan og kørvel.
  • Ølandshvedebagt brød m/økosmør.
  • Tarteletter - som tillæg 40 kr
  • Hovedret.
  • Langtidsbraiseret kalveculotte i fond og urter.
  • Flødekartofler som farmor ville have lavet det.
  • Salat m/mormordressing,ærter,feta,syltede rødløg og knas.
  • Spidskålsalat m/sennepsdressing,bacon,forårsløg og tranebær.
  • Rødvinsauce.
  • Dessert.
  • Citronfromage.
  • Æblekage m/flødeskum,knas og ribs gele.
  • Chokolade brownie m/skovbærkompot,karamel og frystørret hindbær.
  • Hjemmelavet 3 favet is - som tillæg 25 kr.
  • Alt dette for.
  • 250 kr pr.pers. inkl. moms.
  • Minimum 15 pers. 
  • Old classic Gourmet menu
  • Forret
  • Rejecocktail m/salat,bagt tormat,rød dressing,rogn og dild.
  • Eller
  • Fynsk skinke m/frisee,melon,syltede løg,bagt parmesan,urtecreme og ærteskud.
  • Ølandshvedebagt brød m/pisket urtesmør.
  • Hovedret
  • Helstegt pattegris m/sprød svær.
  • Kartoffelgratin m/hytteost og bacon.
  • Spidskålsalat m/sennepsdressing,bacon,forårsløg og tranebær.
  • Hjertesalat m/mormordressing,rødløg,feta,knas og kørvel.
  • Rødvinsauce.
  • Ølandshvedebagt brød m/pisket urtesmør.
  • Kok til at skære gris - som tillæg 1500 kr.
  • Dessert
  • Citronfromage m/lakrids drys.
  • Æblekage m/flødeskum,knas og ribsgele.
  • Chokolade brownie m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.
  • Vanilleis m/chokoladeknas - som tillæg 25 kr.
  • 300 kr. pr. pers. inkl. moms.
  • Minimum 35 pers.

  • Gourmet Menu
  • Forret
  • Rejer m/urtecreme,citrusrogn,frisee og rød karse.
  • Varmrøget laks m/fynsk rygeostcreme,vagtelæg,ørredrogn og dild.
  • Fynsk skinke m/bacon,urtecreme,hjertesalat og purløg.
  • Gravad okse m/syltede svampe,svampecreme og kørvel.
  • Ølandshvedebagt brød m/pisket urtesmør.
  • Hovedret
  • Rosastegt dansk kalvefilet.
  • Honningstegt unghane m/timian.
  • Kartoffelgratin m/hytteost og bacon.
  • Spidskålsalat m/mild sennepsdressing,tranebær,bacon og forårsløg.
  • Hjertesalat m/purløgsdressing,syltede rødløg,feta,knas og ærteskud.
  • Rødvinsauce.
  • Ølandshvedebagt brød.
  • Dessert
  • Hvid chokolademousse m/bærgele.
  • Chokolade brownie m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.
  • Trifli m/knas og vanillecreme.
  • Rabarberis - som tillæg 25 kr.
  • Alt dette for.
  • 300 kr pr. pers.
  • Minimum 15 pers.
  • Fynsk Tapas
  • Røget kammusling m/silderogn og purløgscreme.
  • Rejer m/bagt tomat,vagtelæg,rygeostcreme og dild.
  • Fynsk skinke m/æble-kaperskompot,parmesan i flager og frisee.
  • Gravad okse m/syltede svampe,svampecreme og ærteskud.
  • 2 danske oste m/græsk oliven og sødt.
  • Chokoladebrud m/skovbærkompot,karamel og frysetørret hindbær.
  • Ølandshvedebagt brød m/øko smør.
  • Lune farmor frikadeller m/syltede agurk - som tillæg 40 kr.
  • 200 kr pr. pers.
  • Minimum 15 pers.