Thomas Munk

Thomas Munk dyrker Kirsten Hüttemeier på den gode måde og finder stor inspiration i de gode fynske råvarer. Han lægger stor vægt på at alt er hjemmelavet, ligefra remouladen til den syltede agurk og bruger kun velkendte leverandører som går op i smag og kvalitet.

THOMAS MUNK

Stor anerkendelse blandt madanmeldere

"Vi er blevet udfordret og stimuleret på en aften, man ikke bare glider igennem. Thomas Munk har på fynsk grund gennemtænkt det danske måltid, som han præsenterer i skarp, ny version der er både smag, farve og smæk for skillingen på restaurant Klitgaard. Seks stjerner, sådan" 

-Fyens Stiftstidende

Thomas Munk

Thomas Munk driver Aulbjerghus. Han har tidligere bl.a drevet Restaurant Marie Louise og Restaurant Klitgaard i Odense. Restaurant Klitgaard blev i 2007 kåret til Fyns Bedste.
Endvidere har Thomas været med i Sommerzonen på DR1, hvor han repræsenterede Odense. Bladet "Smag & Behag" udnævnte Thomas til at være "Årets Talent". Foruden Aulbjerghus, driver Thomas Munk Det Fynske Madhus.

Thomas Munk

Thomas Munk går op i lokale råvare og bruger fynske leverandører:

Fisk fra Bogense - kød fra Vestfyn - kartofler fra Gamborg - urter fra skoven.

Thomas Munk stod i lære på Kongbrogården i Middelfart og blev udlært i det franske køkken.

Derefter tog han to år til Grønland og efterfølgende til København, hvor han fik smag for det Nordiske køkken.
Thomas Munk bruger de franske tilberedninger, men med nordiske råvare,"så der både er smag, farve og smæk for skillingen"